Atacantul Lionel Messi ar putea rămâne la FC Barcelona după ce tatăl lui, Jorge, s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Josep Maria Bartomeu, informează mundodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat la postul Deportes Quatro dacă se gândeşte ca fiul lui să continue la Barcelona până în 2021, când îi expiră contractul, şi apoi să plece liber, Jorge Messi a răspuns: "Da".

Jorge Messi, tatăl şi agentul atacantului Lionel Messi, a ajuns, miercuri dimineaţă, la Barcelona şi s-a întâlnit cu conducerea clubului, pentru a încerca să obţină eliberarea de contract a fiului său, care nu mai doreşte să continue la gruparea catalană.

Messi a lipsit de la toate antrenamentele echipei, care s-a reunit, luni, în vederea reluării pregătirii pentru noul sezon, sub comanda noului antrenor principal, Ronald Koeman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.