Internaţionalul argentinian Lionel Messi a marcat în minutul 90+2 al meciului cu Real Madrid, scor 3-2, al 500-lea său gol în jocuri oficiale pentru FC Barcelona, a anunţat clubul catalan, pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi a înscris primul gol pentru prima echipă a FC Barcelona la 1 mai 2005, la un meci cu Albacete. 

"La aproape 12 ani de la acel moment, Leo Messi a atins cifra istorică de 500 de goluri pentru Barça prin cel mai bun scenariu posibil: în ultimul minul al unui Clasico din La Liga, disputat pe terenul eternei rivale", se arată pe site-ul catalanilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Messi a ajuns la cifra de 500 de goluri marcate după ce a disputat 577 de partide oficiale: 343 de goluri în La Liga, 94 în Liga Campionilor, 43 în Cupa Spaniei, 12 în Supercupa Spaniei, cinci la Campionatul Mondial al Cluburilor şi trei în Supercupa Europei.

În actualul sezon, argentinianul a marcat deja 47 de goluri, cu şase mai multe decât în sezonul trecut. Messi se află la al nouălea sezon în care înscrie cel puţin 41 de goluri.

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXXIII-a a campionatului Spaniei, în care Lionel Messi a marcat al treilea gol al catalanilor în minutul 90+2. Messi a înscris şi în minutul 33. Pentru FC Barcelona a marcat şi Rakitici, în minutul 73. Golurile madrilenilor au fost marcate de Casemiro '28 şi James Rodríguez '85.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.