Argentinianul Lionel Messi, 31 de ani, a jucat 66 de meciuri în faza grupelor Ligii Campionilor şi a marcat un număr record de goluri, 66, informează UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi a marcat un gol în meciul pe care echipa sa, FC Barcelona, l-a câştigat, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei PSV Eindhoven, în etapa a V-a a Grupei B a Ligii Campionilor.

Vedeta argentiană are în total 106 goluri înscrise în cea mai importantă competiţie pentru cluburi. Rivalul său, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus, a marcat în total 121 de goluri în Liga Campionilor, dintre care 61 în faza grupelor, în 82 de meciuri.

Cu reuşita de miercuri, Messi l-a întrecut pe Ronaldo la numărul de goluri înscrise pentru un singur club, 106, faţă de 105 câte are atacantul portughez pentru Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.