"Şi mâine e o zi", citatul celebru al scriitoarei Margaret Mitchell rostit de personajul Scarlett O'Hara din cartea Pe Aripile Vântului, a fost postat de Simona Halep pe Instagram, la secţiunea Stories. De asemenea, ea a postat si un mesaj al actorului Horaţiu Mălăele, cu urări de final de an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, campioana din Constanţa a postat şi un filmuleţ cu actorul Horaţiu Mălăele, în care acesta doreşte oamenilor să râdă, pentru că "râsul este muzica sufletului" şi să se joace pentru că este "secretul tinereţii", dar şi să fie buni şi să iubească, deoarece iubirea este "raţiunea de a trăi".

Simona Halep, suspendată pentru un control antidoping pozitiv şi în aşteptarea audierii la TAS, a petrecut Crăciunul la Londra, iar Revelionul îl va petrece în România.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.