Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, în mesajul de Sărbători postat pe pagina personală de Facebook, că îşi doreşte în 2023 ca sportivii să aibă rezultate la fel de bune ca în 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mesajul meu de sărbători vine atât cu o felicitare, pentru toţi cei care au avut rezultate deosebite în 2022, cât şi cu o încurajare pentru noi performanţe în 2023. Iar pentru toţi ceilalţi prieteni ai sportului, pentru toată lumea, am o urare specială, despre ceea ce ne învaţă sportul mereu. Vă doresc un Crăciun fericit, sărbători cu tihnă, sănătate şi încredere într-un 2023 mai bun!", a notat Novak.

În ajun de 2023 ne dorim să avem rezultate la fel de bune pe plan sportiv ca în acest an. Şi mai ales le doresc mult succes tuturor celor care vor intra în pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024”, a afirmat ministrul în mesajul video.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.