FRF a prezentat, pe site-ul oficial, meniul "tricolorilor" în săptămâna meciului cu Spania, din preliminariile Euro-2020. Astfel, în aceste zile, jucătorii consumă printre altele prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmezan sau salată de ţelină cu mere şi morcovi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul tricolorilor, Claudiu Stamatescu, a dezvăluit meniul de la Mogoşoaia pregătit de echipa bucătarului Yalcin Cadîr.

MIC DEJUN 

  • ouă ochiuri (fără ulei) şi ouă fierte moi
  • bresaola, prosciutto crudo
  • pastramă de pui
  • somon afumat
  • brânză telemea nouă de vacă şi de oaie, mozzarella, caşcaval
  • roşii cherry, avocado cu ulei de măsline extravirgine, măsline
  • fructe uscate (caise, smochine, prune)
  • mere golden, portocale, banane, rodii, mango, kiwi gold, kaki, ananas
  • seminţe de floarea soarelui, dovleac, migdale, caju (crude şi fără coajă )
  • pricomigdale
  • biscuiţi Belvita breakfast şi cu fructe de pădure
  • cereale
  • miere
  • gem de căpşuni, de caise, de fructe de pădure
  • unt de arahide (bio, fără zahăr)
  • iaurt simplu şi cu fructe, kefir
  • lapte (1,5%) cald şi rece, lapte de soia, lapte de migdale
  • fresh de portocale, ceai, cafea espresso, latte, latte machiatto
  • apă plată
  • pâine toast albă şi integrală

PRÂNZ 

  • supă cremă de cartofi
  • salată de ardei roşu copt
  • salată de ton
  • salată de roşii decojite cu mozzarella proaspătă
  • salată de varză roşie
  • salată verde şi rucola
  • salată de porumb
  • salată de avocado cu ulei de măsline extravergine
  • salată de sfeclă roşie
  • salată de fasole roşie boabe
  • somon fumee
  • prosciutto crudo, bresaola
  • măsline verzi şi negre
  • parmiggiano reggiano, brânză telemea nouă
  • lămâi
  • raviolli cu sos de roşii şi parmezan
  • penne integralecu măsline şi ulei de măsline extravergine
  • piept de curcan la cuptor
  • piept de pui dezosat la grătar
  • file de somon la cuptor
  • orez basmati
  • cartofi noi la cuptor cu rozmarin
  • mazăre la cuptor cu sos de tomate
  • pâine albă şi integrală
  • panacotta cu fructe de pădure
  • banane, struguri, rodii, mere roşii, piersici, pere williams, portocale, kaki, mango, ananas
  • apă plată
  • cafea espresso, capuccino, caffe latte, latte machiatto

CINĂ

  • supă de morcovi cu crutoane
  • farfalle (normale şi integrale) cu sos de roşii şi parmezan
  • muşchi de vită la cuptor cu sos de roşii
  • păstrăv eviscerat la grătar
  • frigărui de curcan la grătar, asortate cu legume
  • piure de cartofi
  • legume mexicane
  • orez basmati
  • bresaola, prosciutto crudo
  • lamâi
  • brânză telemea nouă
  • salată de varză albă şi varză roşie
  • salată de roşii decojite
  • salată verde cu rucola şi baby creveţi
  • salată de porumb
  • salată de avocado cu ulei de măsline extravergine
  • măsline verzi, măsline negre
  • salată de ţelină cu mere şi morcovi
  • salată de ardei roşu copt
  • parmiggiano reggiano
  • pâine albă şi integrală
  • kiwi gold, ananas, mango, kaki, pere william, banane, portocale, căpşuni, piersici, rodii
  • iaurt cu fructe
  • apă plată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.