Medicul Ştefan Irimia a consultat-o, miercuri, la Cluj, pe Simona Halep, apreciind, într-o declaraţie pentru News.ro, că starea acesteia nu este foarte gravă, însă dacă ar juca în meciul din Cupa Federaţiei cu echipa Canadei accidentarea sportivei s-ar putea agrava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu dacă Simona îmi permite să vorbesc amănunţit despre starea ei de sănătate. Pot spune că nu este foarte grav, dar dacă joacă acum, se poate agrava", a declarat Irimia pentru News.ro.

Întrebat dacă există vreo şansă ca Halep să intre pe teren, Irimia a răspuns: "Nu se ştie niciodată".

Ştefan Irimia este de 37 de ani stabilit în Germania, are două clinici de ortopedie, în România activează la Medsport International din Bucureşti, dar şi la KineticSportMedicine care are sedii la Cluj şi Bucureşti.

Halep nu va evolua în întâlnirea României cu Canada din FedCup din cauza unei accidentări la gleznă, dar se află la Cluj pentru a fi alături de coechipierele sale. Ea a asistat, miercuri dimineaţă, la antrenamentul jucătoarelor din naţionala României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.