Accidentat în urmă cu o lună, într-un accident de călărie, şi aflat apoi în comă, portarul lui PSG, Sergio Rico, este acum conştient şi poate comunica, susţin medicii de la spitalul din Sevilla, unde este internat fotbalistul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sergio Rico, portarul spaniol al lui Paris Saint-Germain, victima unui grav accident de călărie la sfârşitul lunii mai, este conştient şi capabil să comunice, au declarat miercuri surse de la spitalul din Sevilla, confirmând ceea ce indicase soţia sa în ultimele zile, dar fără a oferi mai multe detalii despre starea sa de sănătate

Soţia fotbalistului, Alba Silva, a declarat săptămâna trecută presei spaniole că soţul ei a ieşit din comă şi şi-a amintit cum îl cheamă, recunoscând persoanele din familie aflate alături de el, la spital.

Sergio Rico (29 de ani), a fost adus la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla pe 28 mai, suferind o leziune cerebrală traumatică după un accident de calărie la pelerinajul El Rocio din Andaluzia. El a fost atunci sedat şi a primit suport vital – asistenţă respiratorie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.