Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj va întâlni formaţia germană medi Bayreuth în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup, pentru un loc în semifinalele competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

U BT Cluj s-a calificat în sferturi după ce a încheiat grupa J, din faza a doua a competiţiei, pe locul secund. Miercuri seară, U BT Cluj a dispus, pe teren propriu, în ultima partidă din grupă, de formaţia israeliană Ironi Ness Ziona, cu scorul de 82-71.

Cealaltă reprezentantă a României în FIBA Europe Cup, campioana en-titre CSM Oradea, a ratat calificarea mai departe din aceeaşi grupă.

Celelalte confruntări din sferturile de finală, fază în care s-au calificat primele două clasate din fiecare grupă, sunt: Ventspils – Bahcesehir, Tsmoki Minsk – Bakken Bears, Pinar Karsiyaka – BC Kiev.

Meciurile din sferturile de finală se vor juca în 4 şi 11 martie. U BT Cluj va juca prima manşă în deplasare.

Câştigătoarea din disputa medi – U BT Cluj va juca în semifinale cu învingătoarea din disputa Pinar Karsiyaka – BC Kiev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.