Douăzeci şi cinci de echipe - 15 din Liga Zimbrilor şi 10 din eşalonul secund - se vor confrunta săptămâna aceasta pentru Cupa României la handbal masculin, iar partidele vor fi transmise în direct la TVR 1 şi TVR 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima competiţie din acest sezon în întrecerea masculină se dispută în această săptămână în Capitală.

Cinci echipe din Liga Zimbrilor nu vor juca în primul tur: Dinamo, Potaissa Turda, Dobrogea Sud, CSM Bucureşti şi Minaur Baia Mare. Deşi iniţial se anunţaseră 12 echipe de ligă secundă la start, în ultimul moment, două dintre acestea au anunţat că nu vor participa: Politehnica Iaşi şi CSM Sighişoara, prin urmare HC Buzău şi CSU Tg. Jiu se califică automat în optimi.

Vor fi trei tururi preliminare până la Final-Four-ul găzduit în perioada 29 - 30 mai de Polivalenta bucureşteană. Partide din tururile preliminare şi Final Four-ul vor fi transmise în direct de TVR.

Posturile televiziunii publice vor transmite câte două meciuri din fiecare tur preliminar. 

Programul transmisiunilor de la Cupa României Fan Courier, la TVR:

Cupa României - tur 1

SCM Politehnica TM - CSU Piteşti - luni, 24 mai 2021, ora 15.50, în direct TVR 2, Sala Dinamo

CSA Steaua Bucureşti - CSU Cluj Napoca, luni, 24 mai, ora 18.30, în direct TVR 1, Sala Dinamo

Cupa României - tur 2

Minaur Baia Mare – TBA – marţi, 25 mai, ora 15.50, în direct TVR 2, Sala Rapid

Dinamo Bucureşti – TBA – marţi, 25 mai, ora 18.30, în direct TVR 1, Sala Rapid

Cupa României - tur 3, pe 27 mai, de la ora 15.50, în direct TVR 2, Sala Rapid, şi de la ora 18.00, în direct TVR 1, Sala Rapid

Cupa României Final 4, pe 29 mai, de la ora 11.00, în direct TVR 2, Sala Polivalentă, şi de la ora 15.30, în direct TVR 1, Sala Polivalentă

Cupa României Final 4pe 30 mai, de la ora 11.00, în direct TVR 2, Sala Polivalentă, şi de la ora 15.30, în direct TVR 1, Sala Polivalentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.