Meciurile de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I vor avea loc la 8 iuni, turul, şi la 12 iunie, returul, a stabilit, marţi, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barajul pentru menţinere/promovare va opune, la finalul sezonului, ocupanta locul 3 în Liga a II-a şi cea de pe locul 12 din Liga I.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat cu unanimitate de voturi ca următoarele persoane să facă parte din comisiile UEFA (cu menţiunea că persoanele nominalizate nu şi-au exprimat votul cu privire la propria persoană): Răzvan Burleanu – Comisia de Marketing, Radu Vişan – Comisia pentru Asociaţii Naţionale, Mihai Stoichiţă – Comisia de Fotbal, Adrian Stângaciu – Comisia Juridică, Ciprian Paraschiv – Comisia de Fotbal în Sală şi de Fotbal pe Plajă; Ion Geolgău – Comisia de Asistenţă Tehnică.

Membrii Comitetului Executiv au respins cu majoritate de voturi (3 abţineri) propunerea U Craiova 1948 Club Sportiv SA cu privire la modificarea regulii U21 astfel cum va fi aceasta aplicabilă începând cu sezonul 2019/2020, şi au aprobat cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii clubului Olimpia Cluj în Asociaţia Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.