Darius Olaru, mijlocaşul echipei FCSB, crede că bucureştenii îşi vor reveni repede după înfrângerea suferită luni, la Arad, scor 1-2 cu UTA Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am început foarte bine, am reuşit să marcăm foarte repede. Apoi au venit peste noi. A fost şi acea decizie, nu cred că a fost penalti, dar ştim de ce s-a dat, ştim cine a fost în cabina VAR, mai ales că auzeam cum i se striga în cască arbitrului, ”penalti, penalti”. La Pantea dacă s-a dat penalti, atunci trebuia să îi dea şi galben. Al doilea galben l-a luat din vina lui. Totuşi nu trebuia să intrăm în jocul lor. Am pierdut din păcate, a fost prima înfrângere din acest sezon, dar mergem mai departe pentru că vor urma alte meciuri. Trebuie să ne revenim”, a declarat Darius Olaru.

Echipa UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

Meciul a fost arbitrat de George Găman.

În Camera VAR s-au aflat Szabolcs Kovacs şi Viorel Flueran



 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.