Laszlo Balint, antrenorul formaţiei UTA Arad, a criticat evoluţia echipei sale în meciul pierdut vineri, cu scorul de 1-4, în faţa grupării Sepsi Sf Gheorghe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În prima repriză a fost un echilibru şi m-a bucurat tare mult reacţia echipei mele, care a egalat foarte repede. Însă acest meci poate reprezenta un indiciu clar despre nivelul nostru, nivelul la care ne aflăm. Putem înţelege unde suntem acum. Şi suntem la retrogradare, trebuie să ţinem capul în pământ şi să muncim. Este un moment foarte dificil. Trebuie să rupem cumva aceasta serie de rezultate negative. Nimic nu pare a fi de partea noastră, şi azi am avut indisponibilităţi, dar am fi penibili să căutăm alibiuri. Aştept o reacţie din parte băieţilor. Faptul că primeşti gol arată o vulnerabilitate defensivă de care nu este de vină doar apărarea. Dar nu putem rămâne agăţaţi de probleme, trebuie să găsim soluţii”, a declarat Laszlo Balint.

Echipa UTA Arad a pierdut vineri, pe teren propriu, meciul disputat în compania echipei Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-4, în etapa a 19-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.