Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, şi-a felicitat elevii pentru victoria obţinută duminică seara în meciul cu FCSB, dar ştie că până la salvarea de la retrogradare mai este mult de jucat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mai avem mult până departe! Este o victorie crucială pentru moralul şi încrederea noastră. Am demonstrat că suntem, valoric, mult peste locul nostru din clasament. Felicitări băieţilor pentru că dacă în repriza întâi am fost un pic crispaţi, dar e normal pentru că am jucat împotriva unei echipe cu jucători de calitate foarte mare, repriza a doua a fost foarte bună pentru noi. Am demonstrat că putem fi eficienţi şi cu echipe de valoare. Însă pentru noi importante sunt punctele şi sunt încrezător că putem veni cu puncte şi de la Craiova”, a declarat Laszlo Balint.

Echipa UTA Arad a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.