Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA Arad, nu a fost mulţumit de modul în care au încercat jucătorii săi să finalizeze ocaziile avute, dar crede că echipa este în creştere după înfrângerea cu 0-3 din meciul de la Craiova, de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E o înfrângere! Poate nu meritam să fie scorul aşa de mare, ţinând cont de prima repriză. Am început prost, le-am lăsat spaţii şi a venit primul gol. Nu uitaţi că după aceea noi am avut trei ocazii mari. Dar fotbalul se joacă pe goluri. Poate este vorba şi de calitate. Noi am vrut să rupem plasa, să dăm golazzo. Ce e pozitiv la mecul ăsta e că ne-am creat ocazii, pe care până acum nu le-am avut. Este o creştere, care ţine şi de omogenitate. E normal când se schimbă mulţi jucători. E nevoie de timp, jucătorii trebuie să se adapteze”, a declarat Mircea Rednic.

Echipa Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 3-0, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.