Ivailo Petev, antrenorul echipei Universitatea Craiova, este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi chiar dacă rezultatul meciului de sâmbătă, cu Poli Iaşi, a fost egal, 2-2

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt mulţumit de băieţi azi. Am controlat meciul, dar, din păcate, am făcut greşeli de care a beneficiat Poli Iaşi  Am avut situaţiile noastre, dar nu am reuşit să marcăm. Eu sunt mulţumit de jucători. Am pretenţii mari de la arbitraj, nu l-am comentat niciodată, dar fiecare om are o limită. Au fost mai multe situaţii şi nu cred că a fost ofsaid la gol. Am jucat bine, dar, din păcate, am pierdut două puncte. Asta e cel mai rău. O să analizăm meciul să vedem unde am greşit”, a declarat Ivailo Petev, antrenorul formaţiei Universitatea Craiova.

Echipa Poli Iaşi a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Craiovenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat de VAR în minutul 90+1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.