Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri seară, după meciul cu Hermannstadt, scor 1-0, că formaţia sa are probleme în unele momente pe faza de apărare şi ar fi trebuit să mai înscrie un gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am început bine, am avut ocazii foarte mari, puteam să ne desprindem. Le-am spus băeţillor să închidă cât mai repede jocul. Am suferit puţin pe final, puteam să terminăm la egalitate. Mitriţă a fost jucătorul cel mai în formă, care a făcut diferenţa. Din păcate, ar fi trebuit să mai marcăm un gol. Alex este în formă în momentul de faţă, mai trebuie să mai lucrăm puţin. Suferim în unele momente pe faza de apărare. Jucătorii clar trebuie să iasă din zona lor de confort. Vreau 24-25 de jucători în lot, vreau mult mai multă concurenţă şi vreau bărbaţi”, a spus Reghecampf.

De cealaltă parte, Marius Măldărăşanu a declarat că jucătorii săi au avut o prestaţie destul de bună şi ar fi putut obţine un egal. “Meritam un punct. Am făcut un joc destul de bun. Poate în prima repriză dacă încercam mai mult... Îmi pare rău de puncte, dar sunt pozitiv. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine şi determinare. Poate dacă eram mai curajoşi în prima repriză alta ar fi fost situaţia. Mitriţă a făcut diferenţa. Trebuie să fim pozitivi pentru că, cu siguranţă, se vor întoarce când vor trebui aceste puncte”, a afirmat antrenorul echipei Hermannstadt.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Golul a fost marcat de Ivan, în minutul 16, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.