Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Hermannstadt, câştigat cu 2-0, că scorul putea fi mult mai mare şi că jucătorii săi merită felicitări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că am controlat partida de la un cap la altul, chiar dacă nu am avut multe ocazii în prima repriză. O singură ocazie au avut. În repriza a doua am făcut un joc foarte, foarte bun. Am marcat două goluri, am avut o bară şi alte ocazii, scorul putea fi mult mai mare. Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei, e un jucător valoros. De asta e Ivan căpitan, de asta e în vizorul naţionalei, ne aşteptam şi trebuie să vină cu execuţii foarte bune. Băieţii merită felicitări pentru că au făcut un efort foarte mare. A fost un joc plăcut, dar îmi doresc să jucăm mult mai bine şi putem să facem acest lucru”, a spus Eugen Neagoe.

De cealaltă parte, Marius Măldărăşanu a afirmat că echipa sa a făcut aceleaşi greşeli ca la meciul trecut.

“Prima repriză, din punct de vedere defensiv, am fost aproape perfecţi, a apărut ocazia în  minutul 48, după o fază fixă. Din păcate, foarte puţin ofensiv, când nu pui probleme e normal să stai sub presiune. Am făcut aceleaşi greşeli ca la meciul trecut, multe mingi pierdute, pierzând posesia efortul e mare. După pauză, jucător de execuţie, Ivan, ştiam că e periculos. Am încercat să jucăm, am avut câteva situaţii, cred că omul cheie a fost Butean, la el a fost cheia, dar nu a reuşit să desfacă lacătul, a avut o lipsă de inspiraţie în faţa porţii, până la urmă nu e el jucătorul care trebuie să înscrie, dar putea să o facă. Îmi doresc mai mult, sunt sigur că şi ei, erau dezamăgiţi, cu capetele plecate, trebuie să câştigăm meciurile de acasă şi meciurile următoare. Va mai veni mâine un mijlocaş, un jucător străin, am discutat şi de un fundaş central dar până la urmă a căzut. Suferim şi la nivel de lot, avem probleme, ăştia suntem, aceiaşi am fost şi în tur”, a precizat Măldărăşanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.