Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a fost supărat pe arbitraj după meciul cu FCSB, pierdut duminică, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că dacă reuşeam să marcăm din penalti sunt convins că puteam să câştigăm meciul pentru că cei de la FCSB au tras de timp din minutul 50. Acum trebuie să spunem că toată săptămâna s-a făcut o campanie pentru nişte faze, la noi nu s-a întâmplat nimic. A fost o campanie în fiecare zi. Emisiunea se termina cu faza respectivă si cealalta începea cu aceeeaşi fază. Ăsta e fotbalul, trebuie să ţipăm, să ieşim în faţă. Azi, Compagno trebuia sa primească a doilea galben, iar FCSB cu zece jucători…. ei nu ne-au făcut probleme în 11, dar în zece….

Trebuia avertizat portarul din minutul 50, că trăgea din timp. Se muta dintr-un loc în altul. FCSB a avut doua goluri dintr-un şut. Noi ne-am creat ocazii, am încercat să câştigăm acest joc, dar asta a fost. Am ieşit din lupta pentru titlu, dar ne gândim la meciul cu CFR, de la Cluj. Şi eu mi-aş dori un arbitraj aşa cum l-am avut în această seară. Dar nu cred că-l vom avea. Asta este realitatea, suntem prea mici ca să schimbăm ceva. Mi-aş dori ca şi în etapa viitoare, la Cluj, să avem un arbitraj aşa cum au avut adversarii noştri în această seară. Nu vreau să spun nimic, decât că trebuia eliminat Compagno. Ei au făcut fault la fiecare fază şi nu erau avertizaţi.

Am pierdut acest joc, este nedrept. Nu pot să mai schimb ceva. Mergem înainte. Dar, repet, toată săptămâna s-a vorbit de o singură fază. Despre faza de la Voluntari nu s-a mai vorbit. Iar omul care trebuie eliminat atunci, la meciul următor a marcat. Dar asta e…”, a declarat Eugen Neagoe.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.