Denis Alibec, atacantul echipei Farul Constanţa, a fost supărat după meciul de sâmbătă cu Universitatea Craiova, reproşându-şi faptul că şi-a lăsat echipa în zece şi că nu va mai putea juca în meciul următor, cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi cer scuze suporterilor, colegilor, spectatorilor! La eliminare am vrut să îl împing şi asta a fost. Am vrut să îl împing, nu am vrut să-l lovesc, dar acum ce să mai zic, chiar nu am cuvinte. Mereu când sunt într-un moment bun, dau cu piciorul. Dar am incredere în colegii mei. Chiar nu am vrut să îl lovesc, după ce am luat roşu chiar m-am gândit la fază.

La penalti, am vrut să dau iar tare pe mijloc şi i-am dat în picior, important este că nu am luat cele trei puncte. Am încredere in colegii mei, îmi pare rău că nu pot fi alături de ei şi sper să-mi spele păcatele. Meciul cu FCSB este cu siguranţă decisiv, dar suntem uniţi, o familie şi mergem împreună până la final” a declarat Denis Alibec.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.