Cu toate promisiunile făcute de cei implicaţi, meciul cu Dinamo Bucureşti este practic imposibil să se desfăşoare pe Stadionul „Ion Oblemenco”, urmând să se dispute la Severin, a anunţat, luni, clubul craiovean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Abonaţii şi suporterii care au achiziţionat deja bilete sunt aşteptaţi oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitaţii într-un loc similar din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziţionat deja bilete pot opta şi pentru varianta în care li se returnează banii. Abonaţii clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri. Biletele pot fi achiziţionate de la toate punctele de vânzare ale clubului (magazinul oficial, magazinul mobil şi Sala Polivalentă), de la partenerii Eventim.ro şi online. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi de la casa de tichete a stadionului „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00", anunţă Universitatea Craiova.

Meciul Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti este programat luni, 4  noiembrie, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.