Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a avut probleme în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, când a fost nevoit să schimbe doi jucători, şi a declarat că toţi fotbaliştii reveniţi de la loturile naţionale au avut probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E bine! Foarte bine era dacă intra mingea în poartă la bara din ultimele minute. Să domini de asemenea manieră campioana României, să nu aibă un corner, înseamnă foarte mult pentru noi.

Din păcate, de foarte multe ori fotbalul este nedrept. Toţi jucătorii care au fost plecaţi la echipa naţională au avut probleme. Nu vreau să acuz pe nimeni. Nu mă aşteptam să fie atât de multe probleme.

Meritam să câştigăm ambele meciuri, şi la FCSB, şi în seara asta! Am făcut un joc mult mai bun decât adversarul nostru”, a declarat Eugen Neagoe.

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu echipa CFR Cluj, contând pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.