Dan Nistor, jucătorul echipei U Cluj, crede că formaţia sa mai are nevoie de timp pentru a deveni o echipă mai unită şi cu relaţii de joc mai bune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Scorul este mult prea mare, cred eu, dar asta este, trebuie să fim atenţi şi în meciurile viitoare să facem mai puţine greşeli. S-au schimbat foarte mulţi jucători, până se creează o legătură între noi, mai durează. Dacă ne prezentăm la următoarele meciuri cum ne-am prezentat astăzi, clar că nu e bine. Nu trebuie să ne căutăm scuze. În seara asta cei de la Rapid au fost mai buni, au meritat victoria. Trebuie să punem capul în pământ şi să vedem unde am greşit. Chiar dacă jucăm aceste cinci meciuri în deplasare, după care vom reveni acasă, până atunci trebuie să acumulăm puncte. Important e să fim o echipă, când pierdem, pierdem toţi, iar când câştigăm, câştigăm toti şi sunt convins că pe viitor vom fi deveni o familie, cum am fost anul trecut”, a declarat Dan Nistor.

Echipa bucureşteană Rapid a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia U Cluj, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.