Ioan Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj, crede că în ciuda înfrângerii suferite de formaţia clujeană sâmbătă, la Mediaş, formaţia sa îşi va îndeplini obiectivul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu ştiu unde am putut să greşesc! E foarte greu, aşa la cald. Discuţiile pe care le-am avut au fost foarte constructive. Nu am avut răbdare atunci când am avut mingea. După ce ei au înscris nu ne-am mai păstrat organizarea de joc, jucătorii s-au supărat, au început să se certe între ei, a fost o zi proastă. Am încredere în aceşti jucători, sunt fotbalişti valoroşi şi ne vom îndeplini obiectivul, care în momentul de faţă nu este compromis. Avem nevoie de o analiză foarte corectă, pentru că fiecare trebuie să-şi analizeze evoluţia. Craiova e un adversar care nu ni se potriveşte nicicum. Au fost foarte motivaţi, cu noi se mobilizează altfel aproape la fiecare meci”, a declarat Ioan Sabău.

Echipa FCU Craiova a întrecut sâmbătă, în deplasare, formaţia U Cluj, scor 3-1, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.