Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat miercuri la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Sivasspor, din grupele Conference League, că speră a formaţia sa să fie mai norocoasă decât în meciul tur. Dan Petrescu a avut o ieşire nervoasă la întrebarea unui jurnalist român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom aborda meciul la victorie! Încercăm să câştigăm şi sper să avem mai mult noroc. În meciul din tur am avut trei penalti-uri, gol valabil, dar nu a fost să fie, pentru că n-a văzut arbitrul. Oricum, cine va castiga meciul acesta, cred că va câştiga grupa”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul echipei CFR s-a enervat la întrebarea unui jurnalist român, care a vrut să ştie dacă rămânerea lui Dan Petrescu pe banca formaţiei clujene depinde de acest meci. Răspunsul lui Dan Petrescu a venit rapid: ”Nu-i întrebare pentru mine asta. Pui numai întrebări din astea, nici nu îţi mai răspund dacă e”. Jurnalistul a insistat: ”Dl Varga ţi-a cerut să...”, dar Dan Petrescu l-a întrerupt spunându-i ”Vezi că dl Varga este la hotel, du-te şi întreabă-l”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.