Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi OSK, recunoaşte că elevii săi au câştigat cu noroc luni seara, în meciul cu UTA, scor 1-0, însă este mulţumit că formaţia sa a rămas neînvinsă şi este echipa cu cele mai puţine goluri primite în Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut mult de suferit în această seară. Veneam după ratarea calificării în grupele Conference League, o dezamăgire. Sunt foarte bucuros că am reuşit să câştigăm chiar dacă, trebuie să recunosc, am câştigat cu noroc, pentru că UTA ne-a pus probleme mari astăzi. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au luptat, au muncit, au crezut în rezultat. Au apărut, pe fondul unei oboseli mentale şi fizice, greşeli care ne puteau costa. Dar aveam nevoie de puncte. Le-am spus şi jucătorilor că nu mă interesează cum câştigăm, dacă jucăm frumos sau nu. La ultima fază am rămas fără cuvinte, chiar îmi venea să râd, dar am avut noroc. Brani (Ninaj) mi-a spus că i-a strigat cineva „las-o”, în română, şi e clar că nu au fost Niczuly sau Ciobotariu, deci nu putea fi decât Stahl”, a declarat Lviu Ciobotariu.

Echipa Sepsi OSK a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe UTA Arad, în etapa a opta din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.