Alexandru Ioniţă, jucătorul echipei Rapid, nu a fost mulţumit de jocul său şi al echipei giuleştene în partida pierdută luni, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu unul am jucat foarte slab! Nu e ca şi cum nu ne dorim să câştigăm, dar cred că suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nici o formă. Nu avem un joc ofensiv foarte bun. Am încercat să jucăm ceea ce ne-a cerut antrenorul, dar noi nu sutem destul de inspiraţi. Eu nu reuşesc să marchez de foarte multă vreme, am mai dat pease de gol, dar sper ca pe viitor să ajut mai mult echipa. Nu pot să îmi explic momentan jocul meu. Atâta pot! Acum dl antrenor are tot dreptul să nu mă bage să joc, pentru că nu merit”, a declarat Alexandru Ioniţă.

Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.