Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, nu a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în meciul de luni, încheiat la egalitate, 1-1, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost un joc exact cum mă aşteptam, aprig disputat. La prima vedere pot să fiu mulţumit de un punct, dar nu sunt mulţumit de randamentul echipei, absolut deloc. În rest, diferenţa nu s-a văzut absolut deloc. Din păcate, un jucător proaspăt care intră în joc trebuie să aducă un plus. La echipa mea nu s-a văzut, la echipa adversă s-a văzut. (întrebat dacă a văzut faza la care Fatai spune că arvitrul trebuia să dea penalti la Răzvan Tănasă) Kehinde Fatai să joace el pentru echipă şi apoi să-şi dea cu părerea despre alte treburi decât fotbal. Nu pot să fiu bucuros în seara asta, pentru că meritam victoria! Avem mult de muncă! Trei puncte după patru etape e puţin pentru ceea ce îmi propun. Cine se mulţumeşte cu puţin nu o să reziste la echipa mea”, a declarat Dorinel Munteanu.

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 1-1, meciul din etapa a patra disputat în compania formaţiei Sepsi OSK. A fost pentru prima oară în acest sezon când defensiva covăsnenilor a primit gol.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.