Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, spune că formaţia lui a venit la Sf. Gheorghe ca să câştige, iar la golul lui Sepsi a fost un fault comis asupra lui Bejan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost un joc destul de bun, cu o primă repriză perfectă. Am construit, am avut progresie, însă suferim în ultima treime, nu avem agresivitate în faţa porţii. Apoi a venit o fază care nu anunţa nimic şi ne-am trezit conduşi. Mă bucur că băieţii au revenit. Am văzut faza golului, e o împingere de la adversar, Bejan a fost împins. Dar nu mai comentez. Avem VAR. Asta nu înseamnă că ei nu greşesc. Poate sunt subiectiv acum, dar cred că a fost un fault. Că s-a dat, că nu s-a dat, nu mai contează.

Mă bucur că am egalat. Puteam avea mai multe puncte decât avem, am vrut să câştigăm aici, după cum aţi văzut. Cred că avem un lot mai bun decât sezonul trecut, dar asta nu înseamnă că vom face acelaşi număr de puncte. Dacă Paraschiv va pleca şi va fi bine şi pentru el şi pentru club, noi va trebui să găsim soluţii pentru înlocuirea lui”, a declarat Marius Măldărăşanu după egalul scos luni, la Sf. Gheorghe, scor 1-1 cu Sepsi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.