Nicolo Napoli, antrenorul echipei FCU Craiova, a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi în înfrângerea categorică suferită joi, în ultimul meci al sezonului regular, 0-4 cu Sepsi OSK.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„N-a mers nimic în prima repriză. A fost un meci slab. Am primit goluri multe, în partea secundă ne-au dat posibilitatea să ieşim la joc, dar au meritat să câştige.

Impresia e că am jucat prost. Nu am combinat, mergeam mereu să driblăm pe toată lumea. Nu se joacă aşa fotbalul! Din cauza asta am pierdut meciul. Nu ne-au surprins, ştiam că au echipă bună, au meritat.

În fotbal poţi greşi, Gurău a făcut unele erori mari, dar şi ceilalţi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, am pregătit să facem un meci foarte bun. Patronul a intrat în vestiar, a vorbit cu echipa. A încercat să îi facă să joace mai bine în repriza a doua. Asta e, un meci în care am greşit tot”, a declarat Nicolo Napoli.

Echipa Sepsi OSK a învins joi, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, scor 4-0, în ultimul meci al sezonului regular. Oltenii au ocupat locul 7 în campionat şi au ratat intrarea în play-off.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.