Nicolae Păun, jucătorul formaţiei Sepsi OSK, crede că echipa sa poate viza locul 3 în play-off, după victoria de joi, obţinută în faţa FCU Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem foarte fericiţi că am reuşit să câştigăm meciul ăsta pentru că s-a vorbit foarte mult de cine merită să intre în play-off si nu se putea o manieră mai clară să câştigăm acest meci.

Noi am intrat foarte hotărâţi în joc, de la finala Cupei parcă nu am mai fost aşa de motivaţi. Putem în play-off lsă ne gândim la un loc cât mai sus, locul 3, dacă tot am intrat. Mergem cu încredere duminică, la Farul”, a declarat Nicolae Păun.

Echipa Sepsi OSK a învins joi, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, scor 4-0, în ultimul meci al sezonului regular. Sepsi s-a calificat în play-off după această victorie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.