Tehnicianul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat joi seară, după meciul cu Aktobe, scor 1-1, că prima repriză a fost una modestă pentru formaţia sa, dar rezultatul dă speranţe pentru retur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O primă repriză modestă, am construit lent, nu am avut susţinere ofensiv, am stat foarte jos. A doua repriză mult mai bună din partea noastră. Am primit gol din fază fixă. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au crezut în rezultat. Un rezultat care ne dă speranţe pentru retur. Până la urmă ok, am întâlnit o echipă solidă. Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenţi în prima repriză”, a spus Ciobotariu.

Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu echipa kazahă Aktobe, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.