Bogdan Racoviţan, căpitanul echipei naţionale U21 a României, a recunoscut după meciul cu Spania, scor 0-3, că tricolorii au căzut fizic în repriza secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că a fost o diferenţă! Cred că am început bine. La sfârşitul primei reprize am simţit că o să fie greu şi în a doua am căzut fizic. Apoi am încercat să jucăm fizic, dar din păcate nu am reuşit astăzi. Cred că putem să încercăm să jucăm mai mult, poate a fost şi presiune astăzi. Nu e totul terminat, e primul meci, ştiam că primul meci e greu. Trebuie să rămânem cu capul sus!”, a declarat Bogdan Racoviţan.

Echipa naţională U21 a României a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, scor 0-3, de echipa naţională U21 a Spaniei, într-un meci contând pentru grupa B a Campionatului European

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.