Meciul România – Rusia, din Rugby Europe Championship, programat la 5 februarie, la ora 14:30, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, se va desfăşura cu spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele vor fi puse în vânzare începând de luni, 31 ianuarie, pe www.bilete.ro.

Conform HG 932/2021 cu completările şi modificările ulterioare, participarea spectatorilor la competiţiile sportive se va face până la 30% capacitatea maximă a stadionului.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care: sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.