Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naţionale a României, a fost fericit la finalul meciului cu Belarus, câştigat marţi seara, scor 2-1. Stanciu a deschis scorul în prima repriză, înscriind din lovitură liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am câştigat şi am dat gol! E un sentiment plăcut! Am spus-o înainte de această campanie: dacă nu vom lua şase puncte cu cei din Andorra şi Belarus, nu ştiu de ce ne-am mai gândi că vrem la Euro. Am reuşit şi ne-am îndeplinit obiectivul.

Am foarte multe goluri marcate din lovituri libere în carieră, dar mai multe la echipele de club, decât la naţională. Mă bucur ca acel gol ne-a descătuşat.

Toate lumea e fericită, ne-am îndeplinit obiectivul. Acum avem timp până la următoarele meciuri, din iunie. Acolo vrem să arătăm şi mai bine, atât ca echipă, cât şi individual. Se vor reface şi jucătorii cu probleme şi vom fi mai puternici.

Dacă vrem să ajungem la Euro, trebuie să adunăm cât mai multe puncte ca să fim între primele două echipe. Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia. Dacă vom ieşi cu bine din cele două meciuri, atunci putem să luăm o opţiune serioasă pentru calificare la Euro.

Nu ştiu cum se va sfârşi această campanie, toţi suntem focusaţi să ajungem la Euro. Ceea ce le-am transmis în vestiar a fost că trebuie ca nici unul dintre noi să nu ieşim de pe teren cu regrete”, a declarat Nicolae Stanciu la Prima TV.

Echipa naţională a României a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 2-1, naţionala din Belarus, în preliminariile Euro 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.