Meciul Real Sociedad - Manchester United din prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa va avea loc la Torino, pe stadionul echipei Juventus, informează UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida nu poate fi găzduită de Stadionul Anoeta din San Sebastian din cauza restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile spaniole persoanelor care sosesc din Marea Britanie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Călătorilor din Marea Britanie, Africa de Sud şi Brazilia li se interzice accesul în Spania fără o carantină de zece zile dacă nu sunt cetăţeni sau rezidenţi spanioli sau din Andorra, din cauza noilor tulpini de coronavirus care au fost detectate în aceste state.

Ţări ca Belgia, Franţa, Portugalia şi Germania au impus acelaşi fel de restricţii ca Spania.

Partida din Liga Europa va avea loc la 18 februarie, de la ora 19.55.

De asemenea, meciul Atletico Madrid - Chelsea, programat la 23 februarie, de la ora 22.00, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, nu se poate disputa în Spania, din acelaşi motiv.

Potrivit marca.com, întâlnirea va avea loc cel mai probabil la Bucureşti.

Un alt meci din optimi, RB Leipzig - Liverpool, va avea loc la Budapesta, la 16 februarie, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.