Leo Grozavu, antrenorul echipei Poli Iaşi, a fost mulţumit de evoluţia şi atitudinea elevilor săi în meciul pierdut vineri seara, la Bucureşti, cu Rapid, scor 2-3. Tehnicianul ieşenilor nu a fost însă mulţumit de rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut în teren o echipă care s-a bătut pentru fiecare minge. Meciul a fost câştigat de echipa mai experimentată, mai bună. Nu am ce să le reproşez băieţilor, s-au bătut, au luptat. Nu suntem mulţumiţi de rezultat, am venit cu speranţe că putem face mai mult, dar sunt mulţumit de jocul băieţilor. Cu puţină atenţie puteam să scoatem un punct. La Ailenei, valoarea nu aşteaptă numărul anilor, e un băiat modest, care joacă bine şi se pregăteşte la fel de bine.

Rapid e o echipă puternică, cu jucători buni. Poate dacă eram mai atenţi marcam şi al treilea gol. Teama mea era că vom avea probleme cu această presiune pe care o creează tribuna şi că echipa se va speria, dar băieţii s-au descurcat. Vom fi mereu o echipă care va încerca să facă totul pe teren”, a declarat Leo Grozavu.

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.