Mircea Lucescu, fost antrenor al echipei Rapid, este convins că giuleştenii nu meritau să piardă în această seară. El crede că Rapid are puterea să renască.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De la început s-a văzut că Petrolul este o echipă care ştie mai bine ce să facă pe teren. Mi se pare un scor nereal faţă de ceea ce s-a petrecut pe teren. La Rapid este presiunea foarte mare, iar la ei sunt jucători care nu s-au adaptat. Se vede asta. Jocul Petrolului a fost mult mai combinativ şi pe poartă. Rapidul nu merita să piardă. Campionatul e lung, echipa îşi poate reveni, important este ca suporterii să fie alături de ei. Suporterii ar trebui să înţeleagă că au un antrenor foarte bun, cu experienţă în campionatul românesc. Două autogoluri şi asemenea ghinion este incredibil!”, a declarat Mircea Lucescu după înfrângerea cu 2-0 a Rapidului, duminică, în Giuleşti, cu Petrolul Ploieşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.