Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, a declarat joi, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova 1948, că formaţia sa nu are niciun complex şi va căuta victoria în faţa oltenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Întâlnim o echipă care are nevoie de puncte ca să urce în clasament, o echipă în formă, care întotdeauna ne-a pus probleme. Este o echipă care are în componenţă jucători care pot face diferenţa. O echipă care poate să câştige orice meci, aşa cum la fel de bine poate pierde orice meci. Dar vrem să câştigăm, să ne continuăm parcursul bun şi să ne atingem obiectivul. Simţim presiunea meciului pentru că încercăm, ca întotdeauna, să facem o figură frumoasă în faţa propriilor suporteri. Nu avem niciun complex, anul acesta este diferit, Rapid este diferită. Este adevărat că nu am câştigat cu ei în ultimii ani, însă există tot timpul o prima dată, nu? Avem o apărare bună, am jucat împotriva unor echipe mai puternice decât FCU Craiova şi băieţii au răspuns foarte bine”, a spus Mutu.

El a precizat că îl bucură faptul că Dugandzic are prestaţii bune şi a vorbit şi despre “simbolul Rapidului”, Cristian Săpunaru.

“Nu vreau să îmi asum toate meritele pentru momentul în care se află Dugandzic pentru că nu este corect. El se simte bine la Rapid, are o chimie cu grupul. A contat faptul că i-am acordat credit încă din prima zi şi faptul că a avut noroc şi a fost de multe ori la locul potrivit... Atacanţii trăiesc prin goluri şi când marchează des se relaxează. Ca atacant, pe lângă ştiinţă şi valoare,  trebuie să ai şi bulan, ca să spunem aşa. Mă bucură faptul că marchează, dar ajută şi echipa, face şi faza defensivă, îşi pune toate calităţile în slujba echipei. Am avut o discuţie cu Săpunaru după meciul din tur, cu FCU. Săpunaru este un jucător român exponenţial, care a câştigat trofee şi a jucat pentru România. De multe ori este atacat pe nedrept, este însă un jucător de care noi avem nevoie, un jucător exemplar şi este simbolul Rapidului”, a adăugat Adrian Mutu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.