Gigi Becali a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Rapid, pierdut cu scorul de 0-4, că este un rezultat ruşinos şi că pe teren nu a fost niciun jucător al FCSB. “Ei au fost o echipă de fotbal, noi n-am fost”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O seară ruşinosă. Ei au fost o echipă de fotbal, noi n-am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu... zero. Nu mai spus Târnovanu, că mă gândesc dacă mai intră el în poartă. N-am avut niciun jucător pe teren. Nimic n-am avut. Coman a început ca pe vremuri, dribling, dribling... S-a întâmplat că noi păream prea cu nasul pe sus, prea puternici. Fiecare a jucat ce a vrut, cum a vrut, nu s-a jucat combinativ... Comn şi Olaru trebuia să tragă echipa. Olaru a fost şters, Coman şters. E o lecţie. Este umilinţă, e batjocură”, a afirmat Becali la Prima Sport.

Gigi Becali a precizat că după rezultatul cu Rapid a scăzut puţin entuziasmul în privinţa titlului. “Dar titlul e tot al nostru”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.