Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, recunoaşte că bucureştenii nu au fost în cea mai bună formă în meciul pierdut sâmbătă seara, pe Arena Naţională, scor 0-4 cu Rapid, dar crede că echipa sa poate menţine avansul din clasament până la final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din păcate a venit acel gol, în a doua repriză am căzut total. Au fost mai buni decât noi. Felicitări! Le-am strâns mâna la final! Este bine venit acest duş rece, trebuia să vină. Mai ales înaintea play-off-ului. Este o lecţie, trebuia să vină!

Suntem la mâna noastră, avem un avantajde care trebuie să ne folosim. Şi cred că suntem băieţi inteligenţi şi putem să ţinem acest avantaj până la final.

Am intrat motivaţi. Nu ne-a ieşit nimic. Este binevenită această înfrângere înaintea play-off-ului. Trebuie să ne trezim. A fost totul roz până acum aşa că trebuie să vină şi ceva să revii cu picioarele pe pământ, pentru că, cred eu, cam luasem viteză. Trebuie să câştigăm fiecare meci din play-off pentru că sunt şase echipe care merită să fie aici. Va fi un play-off frumos, dar şi greu. Sunt sigur că o să facem o figură bună. [Despre critici] Am pierdut meciul este normal să fim criticaţi. Când câştigăm suntem cei mai buni, când pierdem suntem cei mai slabi. Nu s-a terminat lumea aici, avem un avantaj, suntem echipa de pe primul loc. În seara asta am pierdut acest meci, nu am putut face mai mult, ne pare rău, dar cu siguranţă suntem inteligenţi să putem ţine avansul ăsta până la final” , a declarat Florinel Coman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.