Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, ştie că formaţia sa trebuie să meargă înainte după înfrângerea suferită sâmbătă seara, pe Arena Naţională, în faţa echipei Rapid, scor 0-4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o înfrângere grea pentru noi! Le cer scuze fanilor! Despre meci ce să spun, am primit un gol dintr-o fază fixă, am putut înscrie în prima parte, dar nu am reuşit. Am marcat un gol, dar a fost ofsaid, am primit al doilea gol şi acolo am renunţat. Este ultima etapă a sezonului regulat, Aceşti jucători au  fost întotdeauna pe primul loc, nu este uşor! Este o înfrângere grea, uneori ai zile proaste cum a fost asta. Nu trebuie să începem să-i blamăm pe jucători. Trebuie să luptăm. Eu nu sunt aici să dau vina pe jucători. Ei sunt cei mai supăraţi, cei mai afectaţi. Ştim că nu am jucat bine, dar suntem pe primul loc şi trebuie să dăm totul pentru a câştiga campionatul.

Cea mai mare problemă a fost atunci când am primit al doilea gol şi am renunţat la luptă. La următoarea întâlnire nu o să stăm să numărăm de câte ori ne-a învins Rapidul, trebuie să câştigăm meciurile.

Când câştigi nu trebuie să devii arogant, iar când pierzi nu trebuie să vezi totul în negru. Deşi avem multe puncte în avans, titlul se va juca până la final, iar noi vom lua totul meci cu meci, tot până la capăt”, a declarat Elias Charalambous.

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.