Fotbalistul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat sâmbătă seară. După meciul cu Rapid, pierdut cu scorul de 0-4, că el şi colegii săi nu au arătat nimic, dar trebuie să se ridice înaintea play-off-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut cea mai prosastă partidă din acest sezon. Din păcate când pierdem nu ştim nici să pierdem. Dar trebuie să ne ridicăm. Din fericire am pierdut doar un punct şi jumătate în această seară. Au fost mai buni din toate punctele de vedere şi au meritat victoria. Cred că problema a fost la noi, nu am arătat nimic, nu am fost montaţi, nu am avut agresivitate”, a spus Olaru.

El a subliniat că este bine că înfrângerea a venit pe finalul sezonului regulat, deoarece acum punctele se vor înjumătăţi, astfel că se consideră pierdut un punct şi jumătate.  

“Problema a fost la noi, trebuie să ne schimbăm cu toţii”, a adăugat fotbalistul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.