Horaţiu Moldovan, portarul echipei Rapid, îşi avertizează colegii, după egalul de vineri, din Giuleşti, 2-2 cu FC Botoşani, că nimeni nu se va da la o parte din faţa lor din cauza numelui echipei. Din Giuleşti nimeni nu mai trebuie să plece cu puncte, spune Moldovan

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Trebuie să înţelegem că nu ne aşteaptă nimeni, nu se dă nimeni la o parte că suntem Rapid. E păcat că pierdem puncte cu echipe aşa zis mai mici, cu tot respectul pentru FC Botoşani. Nu cred că ne-am relaxat, pentru că pe Giuleşti nu ai cum să te relaxezi, având în spate aşa suporteri. În prima repriză adversarii nici nu au ajuns la poarta noastră, iar în repriza secundă ne-au dat două goluri. Cred că s-a jucat pe contre şi putea oricine să câştige acest joc. Important era să câştigăm noi, cu 3-2, şi aveam trei puncte. Nu cred că i-am subestimat, i-am luat cu respect, dar nu mai trebuie să facem asta şi echipele să plece cu puncte din Giuleşti”, a declarat Horaţiu Moldovan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.