Tehnicianul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat vineri seară, după meciul cu Dinamo, scor 4-0, că îşi felicită jucătorii pentru prestaţie, el menţionând şi că jocul a fost dificil în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur pentru băieţi şi îi felicit, că au făcut un meci foarte bun, dar dificil în prima repriză. Am întâlnit o echipă adversă agresivă, care nu ne-a lăsat să jucăm. Am rupt echilibrul din penalti, apoi am făcut meciul uşor, în a doua repriză. Echipa mi-a plăcut în prima repriză prin agresivitate. Am jucat bine noi, e bine aşa! Pe benzi le-am împins jocul bine, inclusiv în zona centrală unde am recuperat mingea şi s-a rupt când a obţinut penalti Funsho, unul dintre cei mai buni jucători, el a dat mult, a dat şi pasă de gol. Echipa a împins jocul bine. Funsho e un jucător iute, îmi plac şi jucătorii combinativi şi acum îşi face datoria bine, nu ştiu ce s-a schimbat la el. Anul trecut juca în alt stil de joc, iar acum a înţeles bine ce vreau, ce doresc, iar mijlocaşii au fost şi ei foarte buni. Nu se poate spune doar despre un jucător că a fost la potenţial maxim", a declarat Cristiano Bergodi.

Cât despre prezenţa lui Marius Şumudică în premieră în Giuleşti, la Rapid - Dinamo, dar şi despre declaraţiile controversate ale antrenorului, Cristiano Bergodi a încercat să nu alimenteze subiectul, potrivit orangesport.ro.

"Ce pot spune despre Marius? Nimic! E un rapidist adevărat, a început cu două luni în urmă cu toate declaraţiile, dar nu pot spune nimic. Bine că a venit, că e un rapidist adevărat", a spus Bergodi. 

Meciul Rapid-Dinamo: Ovidiu Burcă: Scorul mă va ţine treaz câteva zile!
CITEȘTE ȘI Meciul Rapid-Dinamo: Ovidiu Burcă: Scorul mă va ţine treaz câteva zile!

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.