Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi, crede că formaţia sa nu merita să părăsească terenul învinsă la Iaşi, în meciul de joi seara, 0-1 cu Poli Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca şi situaţie este cea mai neagră din istoria clubului. Nu s-au mai trăit asemenea momente Este o situaţie dificilă şi delicată în acelaşi timp. Trăim parcă într-un vis urât şi nu putem să ne trezim. Ca şi joc nu am arătat rău. Mult mai bine decât meciurile anterioare. Am avut situaţii bune de a marca, am avut un penalti pe care l-am ratat, ocazii din doi metri. E o situaţie grea, presiunea este mare şi apasă pe umerii jucătorilor şi ai noştri. Au fost însă foarte multe momente în joc în care maniera de arbitraj nu mi s-a părut una corectă. Multe decizii pe care nu le-am înţeles. Nu aş vrea să găsesc scuze pentru înfrângere dar nu e normal. Este primul cartonaş pe care îl iau în cariera mea de antrenor. Cu Voluntari am mai avut o serie de cinci înfrângeri după care ne-am revenit. Orice antrenor care nu are rezultate are postul în pericol. Acum nu ne iese nimic. Parcă suntem într-un film de groază şi noi suntem actorii principali”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.