Mihai Bordeianu, jucătorul echipei Poli Iaşi, a fost supărat după meciul pierdut vineri, în prelungiri, la Ploieşti, 1-2 cu Petrolul. Bordeianu simte că Dinamo este echipa dorită să rămână în Superligă, iar Poli Iaşi se numără printre formaţiile sacrificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au fost situaţii pe care nici eu nu mi le explic. Nu m-am întâlnit cu aşa ceva. Pot să spun că nu m-am întâlnit cu chiar atâtea meciuri în care să primeşti gol în minutul 90, şi golul egalării, şi golul înfrângerii. Acum e şi o perioadă foarte greu de gestionat. Dar nu avem ce face, punem capul în pământ, mergem, ne pregătim, pentru că urmează meciul cu Rapid.

Sincer, nu aş vrea să comentez arbitrajul, sunt alţi oameni care analizeaza, să vorbească dumnealor.  Eu am pus mâna pe Musi, umăr la umăr şi mi-a dat galben, sunt suspendat meciul viitor. Rusandu [arbitrul]  dormea! Ce să-i fac? El era la trei metri şi zice: galben!

Oricum ştiu că toată lumea vrea să dea în Iaşi. Toţi vor pe Dinamo, toţi vor alte echipe [în Superligă], dar o să trecem şi peste asta. Toţi ne cred slabi, dar o să demonstrăm că nu e aşa. Eu aşa simt! E părerea mea, toată lumea e liberă să creadă ce vrea. Eu simt lucrul ăsta, că la fiecare meci se întâmplă câte ceva, aşa, subtil! Dar nu vreau să vorbesc mai mult pentru că se interpretează şi o să se spună că am avut 1-0, vii tu şi când pierzi vii şi vorbeşti de lucruri care sunt doar în capul tău”, a declarat Mihai Bordeianu.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 26-lea. Oaspeţii au condus cu 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.