Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a declarat după meciul cu Petrolul că şi dacă elevii săi ar fi reuşit o victorie duminică, la Ploieşti, nu ar fi putut să se bucure, el fiind îngrijorat din cauza accidentării lui Dragoş Iancu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ce să vorbim despre fotbal? Ne gândim doar la Dragoş! Din păcate se întâmplă asemenea accidente neprevăzute. Şi băieţii, la pauză, au spus că vor juca pentru el. Erau marcaţi, pentu că mulţi s-au aflat acolo, lângă el. Aşa se şi automotivau la pauză, auzeam mai multe voci care strigau lucurile astea. Dar e greu să marchezi cu o apărare supraglomerată. Este al nu ştiu câtelea meci în care jucăm în superioritate şi nu reuşim să marcăm. Despre golul anulat, nu am văzut faza, se pare că a fost intenţia lui Paraschiv, dar nu mai contează. Oricum nu ne puteam bucura. [A fost intenţie la Ţicu?] Nu cred că a fost intenţie, te duci poate gresiv, da, dar nu cred că a existat intenţie. Numai în pielea lui Ţicu să nu fii, sau mai ales în a lui Dragoş Iancu”, a declarat Marius Măldărăşanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.