Damjan Djokovic, jucătorul echipei FCSB, crede că bucureştenii trebuie să înveţe din acest gen de paşi greşiţi, precum cel făcut sâmbătă seara, la Ploieşti, cu Petrolul, scor 2-2, după ce FCSB a condus cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Când primeşti un asemenea gol... dar asta e! Meciul durează 90 sau 100 de minute. Am intrat în jocul lor, am cedat iniţiativa, ei au căutat golul şi l-au marcat în minutul 95. Dacă vrei să ieşi campion trebuie să ai spirit de campion, să învingi. Nu e prima dată când se întâmplă asta, s-a întâmplat şi cu U Cluj şi trebuie să învăţăm ceva din acest lucru. Cine vine la FCSB îşi asumă, ştie unde vine. Uneori joci titular, alteori nu. Acum vine o săptămână frumoasă în care putem să arătăm caracter şi personalitate, cu doi adversari de calitate. Dacă vrei ceva trebuie să şi faci ceva”, a declarat Djokovic.

Echipa FCSB, liderul campionatului, a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. FCSB a condus cu 2-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.