Dennis Politic, atacantul echipei Dinamo, este dezamagit de rezultatul partidei pe care formaţia sa a pierdut-o luni seara, la Galaţi, 0-1 cu Oţelul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem foarte supăraţi! Cred ca un 0-0 ar fi fost un rezultat corect. Nu am avut nici noi multe ocazii, nici ei nu au reuşit să ne domine. Din păcate luăm gol în ultimele minute, e foarte frustrant!

Ştiu că se aşteaptă mult de la mine şi de la colegii mei din ofensivă. Din păcate, în seara asta din nou am pierdut. Am venit aici montaţi să câştigăm, ştiam că va fi un meci foarte greu, că vom găsi o echipă agresivă. Cred ca 0-0 ar fi fost un rezutat mai echitabil.

La faza golului cred că trebuia să facem fault şi să-i ţinem cât mai departe de poartă, dar asta este! Lupta este una foarte intensă, noi trebuie să ne concentrăm doar pe noi, pentru că degeaba ne ajută celalte rezultate, noi trebuie să adunăm puncte”, a declarat Politic.

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a treia din play-out.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.